19 år
flyttade jag inget alls, sen flyttade jag till och från Stockholm under 2010. Efter det flyttade jag till en andrahandsetta i Malmö, blev utkastad därifrån och fick flytta hem till mamma och pappa en kort sväng, sen bodde jag inneboende i en lägenhet mitt på Möllan innan jag fick mitt första förstahandskontrakt på en etta på 30 kvadrat där jag och min kille bodde i 1,5 år Sen flyttade vi till en trea på Möllan och nu bor vi i en annan trea på Sofielund sen lite mer än 2 år Vår nuvarande lägenhet är absolut den bästa och här känner vi att vi ska bo länge, kanske tills vi hittar ett hus vi vill köpa. En väldigt mysig känsla när man inte bott mer än två år i varje lägenhet hittills!
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.