Tärna kycklingenoch stek den med salt och peppar. Kör ihop pajdegenoch tryck ut i formen. Häll över de sedan i kastrullen tillsammans med lite margarin
Tycker att det ger väldigt mycket smak ochkrispighet. Lägg kycklingdelarna i en ugnssäker form. Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också
Inte en droppe olja och ändå så gott. Då har jag hittat den ultimata marinaden. Salta köttet och grilla. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Det här var enenkeloch smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Skiva kycklingen, blanda marinadenoch lägg ner kycklingen. Det känns just nu som att allt kör ihop sig, oj så mycket saker det blev på en gång, jag efterlyser fler timmar, både på jobbet och hemma
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. En av sakerna jag fick av Ulf var denna som man häller i i kaffet, det är riktigt gott och för mig som gillar vit choklad så var det grymt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.