Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Idag gjorde jag den här underbart ljuvliga tårta till min kära mor som fyller år. Den har jag tidigare gjort men med en annan smak, då såg den ut såhär
Resten av familjen har börjat dissa "engul vecka" & fick riktiga hamburgare. Frukost, lunch (rester från kvällen innan) och till middag en ny spännande rätt
Denna hajpade primör som alla verkar längta efter när sommaren börjar komma. Det bästa matmässigt med hösten är för min del att den älskade vanliga potatisen kommer tillbaka
Eftersom jag bakade kakan tänkt som en påskkaka så droppade jag i några droppar med gul hushållsfärg/karamellfärg i smeten för att få kakan riktigt påskigt gul till utseendet
En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. GUL FISKGRYTA MED LAX, TORSK OCH RÄKOR. Servera med kokt ris eller potatis - och gärna en bit bröd till
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
· Dela äggen i gulor och vitor. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. · Vispa ihop äggulor, socker, vaniljsocker och rivet apelsinskal några minuter för hand tills blandningen ljusnar i färgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.