Krydda med sambal oelek och salt. ) Kör alla ingredienser till pajdegen i en matberedare. Jag har älskat denna tomatiga paj ända sedan vi gjorde den i femman på hemkunskapen
Och täck fyllningenmedpajdegen. ner i enpajform och bred ut pajdeg ovanpå. Pajdeg. Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt godapajer
Tryck ut blandningen i enpajformmed fingrarna. En klassiker som har hängt med ett tag och som gör succé på vilken vår- och sommarbuffé som helst eller till förrätt på en helt vanlig middagsbjudning
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Ett nytt favorittillbehör som jag kommer att göra många fler gånger i framtiden. lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den)
)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Jag kryddade med svartpeppar och över allt det goda strödde jag över min favoritblandning på panko, grovriven parmesan och lite färk hackad timjan, salt och svartpeppar
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står inte med i receptet
Den här sagolikt goda linscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihop häromdagen. Originalreceptet kommer från en amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.