Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar medden dyraste ingrediens…
Fika på bara en minut, eller två om man räknar medtiden det tar att blanda ihop ingredienserna. Har man inte Nutella som det är i det här receptet så finns det många andra varianter att hitta på nätet medingredienser som man oftast har hemma
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Magisk chokladkaka med apelsin. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.