Empanadas på tre olika sätt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 10 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • Vitpeppar
  • efter smak
  • 3 dl mjölk
  • 3 st ägg
  • 1.5 dl olivolja
  •  
  • Köttfyllning
  • 2 blad libbsticka
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul paprika
  • 100 g kalamataoliver
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 krm flingsalt
  • 2 st tomater
  • 200 g kryddiga korvar
  • 150 g fetaost
  •  
  • Svamp och spenatfyllning
  • 15 st champinjoner
  • färska
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 krm flingsalt
  • 1 st gul lök
  • liten
  • Olivolja till stekning
  • 200 g färsk spenat (eller mangold)
  • 1 dl portvin
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl crème fraiche
  •  
  • Laxfyllning
  • 3 st ägg
  • hårdkokta
  • 3 bitar laxfilé
  • 1 knippe gräslök
  • 4 st sardellfiléer
  • Smör till stekning
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.