Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Dekorera med färska hallon och nötter. 100 gr vit choklad. Lägg på plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen ca 15 min, eller tills sockret mörknat och karamelliserats. 100 gr vit choklad
Kryddburken är en av dom få bloggar jag fortfarande besöker och som har behållt sitt fokus på mat- och bakrecept och inte förvandlats till en ”livsstilsblogg”
Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jordgubbar. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Vit chokladmousse i portionsglas. Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. 150 gram vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.