tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. 75 gr fetaost. 8 cocktailtomater. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 75 gr fetaost. 8 cocktailtomater. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Ta av kastrullen och tillsätt citronsaften. Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen
Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. 75 gr fetaost. 8 cocktailtomater. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 75 gr fetaost. 8 cocktailtomater. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Ta av kastrullen och tillsätt citronsaften. Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen
Klicka ut tomatröran på osten och dekorera med färsk timjan. 1 liten rulle getost. Skär osten i 12 jämnstora bitar och lägg på rundlarna. 1 liten rulle getost
Klicka ut tomatröran på osten och dekorera med färsk timjan. 1 liten rulle getost. Skär osten i 12 jämnstora bitar och lägg på rundlarna. 1 liten rulle getost
Lägg osten på ett fat, häll på olivolja och balsamico, salta och peppra. 1 päron av fast sort. 2 huvud av Little Gem eller 1 stort huvud romansallad. 1 päron av fast sort. 1 stort huvud romansallad
Lägg osten på ett fat, häll på olivolja och balsamico, salta och peppra. 1 päron av fast sort. 2 huvud av Little Gem eller 1 stort huvud romansallad. 1 päron av fast sort. 1 stort huvud romansallad
Nu gjorde maken en STOR laddning rabarber-sirap, självklart kan man göra mindre, men den bör stå sig ganska länge i kylen och sommaren har ju bara börjat, så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.