Passar perfekt till kallskuret från julbordet, ugnsstekt lax eller kyckling. Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin
Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. 75 gr fetaost. 2 msk crème fraiche. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 75 gr fetaost. 2 msk crème fraiche. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
Vispa vitorna till ett fast. Strö över hackade nötter och. 2 pk mascarpone à 250 gr. 2 dl socker. 1 dl amaretto. 1 dl rostade och hackade hasselnötter. 2 pk mascarpone. 250 gr. 2 dl socker. 1 dl amaretto. 1 dl rostade och hackade hasselnötter
Passar perfekt till kallskuret från julbordet, ugnsstekt lax eller kyckling. Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 32 cl ljus rom. 8 kvistar mynta. 1 dl strösocker. 32 cl ljus rom. 8 kvistar mynta
Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. 75 gr fetaost. 2 msk crème fraiche. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 75 gr fetaost. 2 msk crème fraiche. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
remsor av laxen genom att först skära precis innanför skinnet från ena ”kortsidan”. fraiche, strö över rivet clementinskal, rosépeppar, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.