Nu talar jag inte om kommande förluster i fotbolls-EM, utan om något mycket viktigare. Vi ska snart komma till fredagsdrinken, men förstmåste jag berätta något kul
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min. 1 dl strösocker. 8kvistar mynta
Nu gjorde maken en STOR laddning rabarber-sirap, självklart kan man göra mindre, men den bör stå sig ganska länge i kylen och sommaren har ju bara börjat, så
Fetaost-creme. Oregano-torkad. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Fräsch sommardrink, mojito med en twist. Lägg dem i en kastrull och tillsätt socker och vatten. Muddla eller stöt med skaftet av en slev eller trämortel
Jag har alltid haft ett gott öga till klassisk mojito, men man är ju inte sämre än att man vill pröva något nytt, så när min kompis Ylva sa att hon skulle bjuda på rabarbermojito var man ju inte den som avstod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.