För den som inte har en crock pot, rekommenderar jag annars att göra risgrynsgröten i ugnen. Jag äter alltid min risgrynsgröt toppad med vit sirap och liten skvätt mjölk
Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. För mig hör risgrynsgröten till julafton och jag kommer att äta lite vanlig risgrynsgröt på julaftonskvällen
Med ekologisk, gammaldags mjölk från Hjordnära, en klick smör, oraffinerat socker och ekologiskt grötris gjorde jag denna gång min risgrynsgröt på ett lite annorlunda vis än jag brukar
I dag blev det en vabbdag för oss. Inte helt vanligt i den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
Här kommer ytterligare ett smarrigt recept på en helt igenom ekologisk smoothie. 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell eller kefir (jag använder ekologisk zoygurt). 1/2 dl ekologisk mjölk (jag använder ekologisk havremjölk). Recept från Urtekram 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell. 1/2 dl ekologisk mjölk
Idag, dan före dopparedan, har vi som tradition att äta risgrynsgröt till kvällsmat. Jag och ungarna älskar risgrynsgröt så det är ren njutning för oss att sätta skeden i en talrik krämig, len och helt underbart god gröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.