Om man da ikke har planer om å lage skoleboller med egenprodusert vaniljekrem. HER har jeg skrevet litt utfyllende om grunndeigen jeg bruker til søt gjærbakst
Det er nesten en uke siden vi reiste til fjells med bagasjen full av hjemmelaget pinnekjøtt. At det skulle ta en uke å rapportere om det her på bloggen skyldes imidlertid sykdom og ikke at vi forspiste oss på det beste pinnekjøttet jeg noen gang har smakt
På en liten lamm/får gård, idylliskt belägen i utkanten av Nordmarka, nära där var jag bor med utsikt över Randsfjorden börjar processen med att laga det perfekta *Pinnekjøtt, redan i majmånad när lammen släps ut på det gröna grässlätterna i några veckor fören grinden till det stora fria områden runt omkring i kommunen öppnas och lammen kan tulta vidare efter sina tackor fria i skog och mark
På en liten lamm/får gård, idylliskt belägen i utkanten av Nordmarka, nära där var jag bor med utsikt över Randsfjorden börjar processen med att laga det perfekta *Pinnekjøtt, redan i majmånad
My mom sent me some local Norwegian pinnekjøtt, so I first had to soak it for 24 hours, git’out in the forest to cut down and prepare some birch sticks to steam the meat for 4 hours on – a lot of work, but oh my so T-A-S-T-Y
Legg smalahove på pinner slik som pinnekjøtt og sett på lokket. Beregn 1/2 smalahove pr. person Smalahove bør vannes ut i minimum 4 timer eller over natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.