Blanda vinägern med tryffeloljan, späd med olivolja, smaka av. Serranoskinka med karl-johansvamp & tryffelolja 4 portioner ca 200g skivad serranoskinka ca 200 g skivad karl-johansvamp 2 skivor gott ljust bröd lite parmesanost lite grönt att lägga på tex rucola, gräslök, machésallad 2 tsk vit tryffelolja 1 tsk balsamvinäger Olivolja, salt, peppar Skär ned brödet till krutonger och stek dem gyllenbruna i olivolja
Han bestämmer fläskytterfilé med pommes frites varje gång det är hans vecka. Den slutar på något sätt alltid med att rätten poppar upp i någon annans vecka
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Skala rotsellerin och stek den i olivolja på medelhög värme tills den är gyllenbrun, tillsätt smör, timjan, lagerblad och vitlök och stek några minuter till
Vi började kvällen i Annies stuga med bubbel i glaset och lite shopping. Fotbad, ansiktsmask och handvård stod på schemat och hela tiden med bubbel i glaset
Hustrun blev helt lyrisk över mitt påhitt att kombinera chèvre med serrano och balsamicoreduktion. 20 minuter i köket, det är allt som behövs för att fixa till chèvre med serrano, fikon och balsamicosåsen. H0n såg bara en nackdel med den här rätten. 20 minuter i köket, det är allt som behövs för att fixa till chèvre med serrano, fikon och balsamicosåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.