Dumpling "potstickers" med gurksallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förp gyozaplattor, tinade (finns i frysen på asiatisk livs)
  • Fyllning4 dl vitkål, finhackad 1 purjolök, finhackad (liten) 350 g fläskfärs 3 msk japansk soja 1 msk färsk ingefära, finriven 2 klyftor vitlök, finrivna 2 tsk sesamolja olja, till stekning
  • Dippsås0,5 dl japansk soja 0,5 dl risvinäger 1 msk strösocker 0,5 msk sesamolja 2 salladslökar, tunt skivade 1 msk sesamfrön, rostade
  • Gurksallad1 gurka (stor) 2 msk japansk soja 1 tsk sesamolja 1 msk risvinäger 1 msk citronsaft, färskpressad 2 tsk strösocker 1 salladslök, tunt skivad 1 röd chilifrukt, tunt skivad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.