Deg400 g vetemjöl special 216 g vatten, kokande 7 g salt. 1Fyllning - svamp och kål200 g blandad svamp (t ex, champinjoner, shiitake och ostronskivling) 100 g savoykål 2 salladslökar 2 klyftor vitlök 4 cm färsk ingefära 1 msk sesamolja 2 msk japansk soja 1 msk olivolja
Ingredienser Portioner. 4 400 g kycklingfärs 1 paket won ton-plattor (skins) eller Goyza (finns frysta i asiatiska butiker) alt gör din egen dumplingdeg 1 ägg 2 vitlöksklyftor 3 cm riven färsk ingefära 1 msk finhackad koriander 1 röd chili salt Till servering hoisinsås Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Smaksätt av med finhackad chili och servera såsen till dina dumplings. 1grön chili, finhackadDumplingsdegArbeta ihop mjöl, vatten och salt till en fast deg. Dela degen i 25–30 delar, arbeta med handflata och tumme ut till små runda dumplingsdegplattor