Jag villsitta ute en ljummen sommarkväll, lyssna påmusik och blanda tunga samtal med lätta. Just den här gången gick jag verkligen loss ordentligtmed kameran, vilket resulterade i många bra bilder som fångar just glädjen i att laga mat
Stek i panna medlite olja påmedelhög värme. Gudomliga och med en hel del hetta. Smaka av med salt. Vifick den på ett event och jag har tänkt att göra dessa quesadillas sedan dess
En rätt man minns, med både huvudet och smaklökarna alltså, det kallar jag en rätt att bjuda på. Poängen är egentligen att när jag skulle tillaga den här maträtten för några dagar sedan mindes jag smakerna innan jag var klar med rätten
KMTI är på plats med tältet. Creme fraiche o Sweet Chili sauce medginger så gott. Jag o minafina kollegor Malin o Sandra som körde uppvärmningenpå Statsloppet i somras kör även uppvärmningeni kväll på Blodomloppet i Karlstad
Rör ut gelatinetmedlite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Blanda smöret medpersilja och rivenvitlök. Bred på den utrullade pizzadegen. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehörtill te x grillat eller en god soppa
Häll gärna en grekiskdressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.