1 - 2 dl standardmjölk eller grädde (jag använde ca 1 dl mjölk). 1 - 1 ½ tsk salt. 1 ½ - 2 dl riven ost till gratinering. Koka den i 10 - 15 minuter, eller tills den är mjuk. Moset håller ca 2 - 3 dygn i kylen eller ca 3 månader i frysen). Sätt in formen i mitten av ugnen och grädda i ca 25 - 30 minuter, tills det är genomvarmt och fått fin färg. (Fryst mos tar längre tid att värma, uppskattningsvis ca 1 - 1 ½ timme, så täck gärna formen med en tom plåt eller aluminiumfolie den fösta hälften av tiden). 1 - 2 dl standardmjölk eller grädde (jag använde ca 1 dl mjölk). 1 - 1 ½ tsk salt. 1 ½ - 2 dl riven ost till gratinering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.