Låt kakan stå kvar i ugnen i ca 5 - 10 minuter. Låt det koka upp under omrörning och sedan koka på medelvärme i ca 10 - 15 minuter, eller tills smeten tjocknat
Inlägget Vaniljkaka med blåbär dök först upp på ZEINASKITCHEN. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm. 4-5 dagar C. 12-14 bitar vanilj
Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 min. 26 April 2019. Geishakladdkaka. Om du som jag gillar choklad med hasselnötter så är detta verkligen en kladdkaka för dig
Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl och till sist smör- och chokladblandningen. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter
1Servering kolasås grädde, vispad hallonSätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och fodra en springform som är ca 23 cm i diameter med bakplåtspapper. Häll upp smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 30-35 minuter, eller tills kanterna är gräddade och mitten fortfarande är kladdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.