Smaka av med salt, peppar och olivolja. 1,2 kg fläskfilé. Vispa ihop ingredienserna till marinad 1. Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten
Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna. När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé
Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Häll av vattnet och blanda skalet med citronjuicen, oljan, rosmarinen, vitlöken, saltet och pepparn. I helgen som kommer ska jag göra en helt underbar fläskfilé som stod på midsommarbordet
Blanda oljan med lime, chili, rödlök, hackad basilika och honung. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Lägg fläskfilén i marinad 1 i dubbla plastpåsar över natten. Skiva fläskfilén tunt och lägg upp på fat och häll marinad 2 över. Servera med nykokta haricots verts och lime 1 fläskfilé ca 800 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.