Den stora favoriten bland alla var den dubbelmarineradefläskfilén. Och bjöd på buffé vår närmsta familj på varmrökt lax, marinerad fläskfilé, kycklingfilé, mormors köttbullar, potatissallad, sallad, vattenmelon, goda ostar och ett suveränt pain blanche
Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
dubbelmarineradfläskfilé med smak av ingefära och balsamvinäger. Som oftast använde jag fläskytterfilé och det funkade minst lika bra som fläskfilé i den här rätten
Vi har ätit mycket sallader, så gott i värmen, men även olika typer av kött eller kyckling som man marinerar före eller efter tillagning och sedan äter kallt
Dubbelmarineradkyckling. I morgon står det kycklingsallad på matsedeln men jag modifierar det en aning och det här är vad som kommer att ligga på faten i stället
Bufférecept Dubbelmarineradfläskfilé. Idag undrade en tjej på facebook över bufférecept och då kom jag att tänka på den supergoda fläskfilén vi hade på vårt bröllop
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.