Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
Vilket underbart väder vi har haft det i helgen en riktig ute helg ha det varit. I fredags så va jag ledig och jag och gubben for intill stora staden och shoppade litemaskinertill sonen
Pulled pork reder sig sjäv. En populär rätt sedan ett tag, men här med lite svenska smaker utan chili, barbequesås och olika tacokryddor Bäst av allt att den bara jobbar på innei ugnen medan dofterna tilltari huset och man går konstant hungrigi väntan på denna delikata rätt
Hittade det här receptet på bloggen Kryddburken och vi föll för det som furor direkt. Kött som får koka länge tilltalar oss enormt då det alltidblirgudomligt mört och det här låter supergott
Det är väl ingenhemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övrigafamiljen, pulled pork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Ingredienser. Lite salt. Degen är väldigtkletig så snåla inte med oljan. Bröden blev jättebra och lätta att vikaihop och fyllla med valfrifyllning eller göra enchiladas
Att baka egna tortillabröd är enkelt och med detta recept får du supergoda tortillas. Men efter att ha ätit hemmagjorda skulle jag vilja säga att det tar middagentill en helt ny nivå
Igår kändes det som hösten öppnade dörren och tittadein. Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, men den där krispiga luften märktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.