Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
Lägg köttet igrytan, det behöver inte brynas först, och slå över resten av såsen. "Dragengris" antyder inte, som man skulle kunna tro, ett samband med den griseknoe som tillsammans med Emil åt jästa körsbär och blev på fyllan
Vilket underbart väder vi har haft det i helgen en riktig ute helg ha det varit. I fredags så va jag ledig och jag och gubben for intill stora staden och shoppade litemaskinertill sonen
Sätt på locket och in med grytani ugnen. One of the seven sins - Pulled Pork. Ta ut köttet och riv sönder det med en gaffel igrytan, mojsa ihop det lite med såsen och löken
Ha lite rapsolja i botten av grytan. Tradionellt sett ska man ha bbqsås och badda in karrén i men jag gjorde lite off the recipe och gjorde den på det jag hade hemma - som vanligt
När du tagit ut grytan kan du låta den svalna något innan du börjar dela köttet. Hittade det här receptet på bloggen Kryddburken och vi föll för det som furor direkt
Det är väl ingenhemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övrigafamiljen, pulled pork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Denna kycklingfilegrytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott tillmiddag. Efter litefunderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Salta och peppra och lägg sedan över igrytan. Igår hade vi gäster på middag och bjöd då på kreolsk gryta som innehåller bland annat fläskfilé och stark korv
av grytan med cayennepeppar och salt. Hej i kylan. Få ingredienser men mycket smak är det i denna gryta. Servera med kokt, ugnsstekt eller pressad potatis och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.