Igår kändes det som hösten öppnade dörren och tittade in. Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, menden där krispiga luften märktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
Nu för tiden står jag oftast för kockandet, så dom får komma hem till färdigt dukat bord. NU den här gången lyckades både två dessutom försena sig till middagen, då dom var ut och skida
Ligger ni för ankare efter all julmat, eller har ni hunnit hämta er något så när, är ni trötta på julmaten eller äter ni rester från julbordet fortfarande
Ett tips från familjen Johansson igen. Först ger dottern, som är min vän, en massa smarriga recept. Sen blev storasyster och mamma i familjenengagerade och delade med sig en massa goda recept
En populär rätt sedan ett tag, men här med lite svenska smaker utan chili, barbequesås och olika tacokryddor Bäst av allt att den bara jobbar på inne i ugnen medan dofterna tilltar i huset och man går konstant hungrig i väntan på denna delikata rätt
Nu har jag lagat pulled pork för första gången. Tradionellt sett ska man ha bbqsås och badda in karrén i men jag gjorde lite off the recipe och gjorde den på det jag hade hemma - som vanligt
Hittade det här receptet på bloggenKryddburken och vi föll för det som furor direkt. Kött som får koka länge tilltalar oss enormt då det alltid blir gudomligt mört och det här låter supergott
Det är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övriga familjen, pulled pork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.