På sommaren blir det inte mycket TV-tittande, särskilt inte denna sommar när det varit så varmt. Men det är ett program som jag försöker följa och det är ”Sommar med Ernst”
En läskande klassiker. Blad och bär från svartvinbärsbusken kan båda användas för tillredning av saft och slutresultatet skiljer sig ordentligt i karaktär
Det är mycket som händer de första veckorna i juni. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Vin till maten - Domaine Santa Duc, Gigondas 2006 (vinresencion längre ner). Idag öppnade vi ett Domaine Santa Duc, Gigondas 2006 för att prova tillsammans med karrén, rotfrukten och plommonsåsen
2008 Chablis Premier Cru Montée de Tonnerre Domaine William Fèvre (nr 91117). Pernilla 2008 Chablis Premier Cru Montée de Tonnerre Domaine William Fèvre (nr 91117)
Saknar inte många saker i den kosten jag äter nu, faktiskt ingenting, dessutom så är maten så näringstät att jag blir mätt och nöjd på ett helt annat sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.