Fiskrätter

Fiskrätter

  • 7 Recept
Torsk med bacon och soltorkade tomater

Torsk med bacon och soltorkade tomater

En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis
Stekt fisk med svampfräs

Stekt fisk med svampfräs

Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar. Stek fisken i en stekpanna med smör ca 5 minuter per sida beroende på tjocklek
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Grillad fisk med kräfttsatsiki

Grillad fisk med kräfttsatsiki

Gör så här. Riv gurkan grovt på hushållspapper. Strö över salt och låt dra ca 15 min. Låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem