Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
Skala, klyfta och stek löken på svag värme ca 5 minuter och lägg löken i grytan. Låt grytan sjuda på låg värme utan lock 1 ½- 2 timmar. Skala och fräs hel steklök i smör 2-3 min på medelvärme under omrörning
När jag vaknade kändes det som jag varit på värsta röjarefesten, utan att ha druckit en droppe. Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordon bleu från programmet
Lägg i kycklingen under kokning och låt sjuda, ca 15 minuter. Skär lårfiléerna i mindre bitar. Koka upp vatten, majsstärkelse, socker, ättiksprit, buljongtärning och grädde i en gryta under omrörning
Dillkött har under hela min uppväxt varit en av mina absoluta favoriträtter och även nu när jag är vuxen och har egna barn, så tycker jag att det är lika gott
Tillsätt ättika socker och dill kyckling och morötter. 450 gram kycklinglårfilé1 liter vatten2 lagerblad6 hela vitpepparkorn2 morötter2 msk vetemjöl1 dl matlagningsgrädde2 msk ättiksprit 12%1 tsk socker1,5 dl hackad dillsmör salt vitpepparKoka upp vatten lagerblad vitpepparkorn och salt- Skär kycklingen i 2 cm bitar. Lägg i kycklingen och sjud i ca 10 min. 450 gram kycklinglårfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.