Om man vill kan detta sötas med agavesirap eller stevia. – Det är två år sedan, och jag tycker fortfarande att det är svårt att hantera hennes diabetes, berättar han
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.