Känn efter med sticka. Rör ner i detuppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Känner ni för att baka tekakor så måste ni testa detta recept med havregrynsgröt, också väldigt enkla men goda
Låt degen hellre vara lite kladdig än fast och torr. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Det blir till ochmed en favorit i repris. Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet ochdet här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Blöt gärna händerna med jämna mellanrum så blir det lättare att forma bullarna. Inbillning eller inte, huvudsaken det smakar bra ochdet gör det så jag tror jag fortsätter meddet ett tag till
Lyxrukosten bestod idag av kvargplättar varvat med hallon/banan ochdet var gudomligt. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats ochatt äta något mer till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.