Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill. Dagens recept är något för er med smak för lite medelhavssmaker som vitlök, basilika och lite citrus
Skär smöret i bitar och blanda ner det. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Något jag lovat sonen ett längre tag men dethar inte riktigt varit något läge. Därefter är det dags att använda filodegen (eller vårrulledeg om man hardet)
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Vid servering lägg ettlitet "ägg" av crème fraiche och löjrom samt finhackad rödlök på varje råraka
Fördela ruccolan på ett stort fat. En lättlagad rätt som passar utmärkt på studentbuffén, lite roligare än att bara lägga upp färdigskivad rostbiff som den är
Lite senare på kvällen slank en eller ett par skivor ner, dock va det inte det bästa stycke kött. Ner med köttet i mixern, i med lite tomater, lite vitvin och vips så blev det en ragú
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.