När man tar detigen. Glutenfri och mjölkfricitronmarängpaj. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sigliteknepigt och det bästa är klart om man hinner göra detinnan man sätter tänderna ihärlighen
Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. så kan man ändå äta litetill. ) Idag har detvaritriktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, litepulkaåkning med barnen och film med lördagsgodis
Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan interiktigt få den där goda smaken
När man tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. Sen blev det choklad. Skriveti. Började dagen med att baka bröd efter ett nytt recept, där brödet gräddas i en gryta i ugnen
Oliver var snäll och hjälpte migskiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klickvaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Igår kändes det helt rätt att lyxa tilldetlite extra. Gröp ur köttet och grovhacka det. Vi har gått och längtat efter både hummer och pilgrimsmusslor ett tag nu så de fick samsas på tallriken och bli en förrätt
Den frågan eller snarare påståendetfick jag och tillviss del stämmer det kanske. Men använder man fantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok
Rör bara tillsdet blandas. I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt. Gör en brunn imitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk
Lite käk på torsdagskvällen för en person vidbordet (hrm, i soffan framför TV. Små potatiskakor med lite hackad lök, bräckt rökt skinka och stekta tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.