Till sist ha i morot och olja och blanda noga med en slickeputt. Bred ut i en form med bakplåtspapper. Till sist ha i morot och olja och blanda noga med en slickeputt
Idag har det blivit lite ute lek med lille prinsen, regnade lite smått hela tiden. Det var bara att hänga upp de våta kläderna och krypa i något torrt, vad gör man en regnig söndag… jo, bakar
Först bakar du alltså en botten som kan vara antingen brownie-aktig eller sockerkakeaktig. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vadman kan göra med äggvitor som blir över
Fräs på köttbullarna tillsammansmed finhackad purjo och vitlök. Det är inte dom godaste på marknaden men allt kan piffas upp med lite kryddor och trolleri
Vad kul. Denna gången använde jag Marabou med japp, men man kan ta vilken smak som helst. Ett enkelt recept nerplitat i min röda receptbok med sönderfallande blad, något nedtummad av kladdiga fingrar och med handskrivna rader och snirkliga bokstäver
Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkare kan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
Man tager vadman haver paj. Med färdig pajdeg i kylen så har man snart en middag fixad. Den här pajen är fylld med knaperstekt bacon, strimlade purjolök, smulade ädelost och toppad med majs
Att det ska vara så svårt att komma ihåg vadman behöver. Har fått avbryta det hela med att springa ut i hällregnet för att bege mig till matbutiken två gånger under loppet av någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.