Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Men det behöver man inte bekymra sig om så mycket, för COOP har i samarbete med matinspiratören Sara Begner tagit fram en hel receptbroschyr med massa läckra rätter inför årets Melodifestival
Det är ingen jävla tvekan om att sommaren är här. Så känns det när man äter den här. Häll blandningen i grytan och värm långsamt samtidigt som du vispar
Gott blir detomdet serveras med bär vid sidan om. Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Jag har ett hemligt knep som jag tar till och som ger dem detdär extra. Klassiska kanelbullar med alla knep och trick som gör dem sådär bagerilikt oemotståndligt goda och perfekta
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Det blir en fascinerande kompakt konsistens när färsen är så finmald. Jag må vara lite fånig, men jag finner en så oerhört stor tillfredsställelse i att ha möjlighet att gå till en riktig köttbutik, be om ovan nämnda färser, och därefter ha nöjet att vänta medan färsen mals
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.