Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommeratt göra dem igen. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Den långa bearbetningenkommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Väljer du attvärma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Behöver jag säga att det var gott. Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Lägg in i kylen under tiden du gör fyllningen. De flesta av er som läst min blogg ett tag vet att jag inte är en person som någonsin kommer utesluta någon typ av mat
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Redan för flera år sedan kom jag på att det är kost enligt LCHF somär min melodi. Så för mig som för många andra kom det som en frälsning att man kunde äta sig frisk och må bra
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.