Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. smördeg, färsk, kavlad. Rulla ihop en rulle från långsidan, rulla in den i pappret och lägg den svalt
I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Jessica är ju ‘One of a Kind’ för hon kom till middagen i en gul klänning för att matcha min balkong som i sommar går i gult
För denhär sommaren tänker jag fortsätta äta precis som jag gör nu. Men inte denna sommaren. Grönsakerna och sommarens alla bärär som godast just under semestern
Men nu ärdenhär. Resultatet användes den dagen som tillbehör till den stekta kycklingfilén. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
När jag var ny här i Sverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. En infödd stockholmare skulle aldrig bry sig om skillnaden men för min flickväns norrländska öron var detta en styggelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.