Mer ingående om hur jag bakar det här brödet och några fler bilder finns i tidigare inlägg. Här kommer själva grundreceptet på det där brödet på fast surdeg som jag pratade om
YES, fredag är äntligen kommen och jag har verkligen längtat efter den. havremjölk och eko. Innan dess så får jag njuta av fyra helger i, kanske inte sommarvärme, men i Göteborg som förhoppningsvis kan bjuda på lite nya äventyr
Men vi är så tacksamma att de skickliga veterinärerna på Strömsholm lyckades lappa ihop henne och att hon kunde få ett fullgott jakthundsliv i sitt nya hem under de följande åren (Läs här om Bettans resa)
Man bara måste gilla campari och den beska smaken för att gilla det här. Om du inte är förtjust i den så sätter vi punkt här, ingen idé att läsa vidare
Av någon anledning blev den här lätta middagen för ett par kvällar sedan en av de godaste på länge. Vit sparris växer under jord och bildar därför inte klorofyll och blir därför inte grön
Gör så här. Skala ochtärna äpplena. Himlen blev kolsvart, blåsten tog i och regnet började falla, med ens infann sig höstmörkret och jag kände för att tända ljus till fikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.