Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kolla fisken efter en stund, tillagningstiden beror på hur tjock fisken är. Den här fiskrätten är dessutom väldig enkel att göra och den är sprängfylld med smaker som funkar suveränt ihop
Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m. Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé
Under åren har mängderna ändrats, men grunden är Agnetas. Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Alltså - jakten påden perfekta tikka masalan. I alla fall kan vi i västvärlden tro det. Jag får inte nog av alla mustiga kryddiga smaker, speciellt nu på hösten
Till Fester med rester bjöd hon påden här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Börja med att snitta fläskytterfilén på mitten, men bara så långt så den håller ihop längst ner. Skär den färska vitlöken i små skivor och lägg den i filén
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela upp den i portionsbitar. Jag har ännu inte hittat Den Bästa Pizzadegen, för jag tyckte den här jäste upp för mycket
Nu har turen kommit att skicka den vidare till er och nöjet är helt på vår sida. Kommer ni ihåg att vi nämnde att vår vän Madde i lördags hade bakat den absolut godaste focaccian vi hittills smakat när hon bjöd in till kalas
Jag har nu bestämt mig att försöka hitta på ett bra lchf recept för bärpaj, Har nu sedan fredagen bakat tre olika bärpajer och den som jag gjorde ikväll är den bästa än så länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.