Den ska vara lite lätt kladdig. Den här gången vispade jag bara lite lite för att få smeten mer kompakt och seg, vispade bara precis så attingredienserna blandades
Den har kortare gräddningstid enden klassiska gamla tigerkakan som vi är vana vid. Apropå ingeting så kommer kakfatet från Indiska, men det vet ni nog vid det här laget nu, då den figurerat i flera kakinlägg tidigare
Låt kakan kallna. Blanda en glasyr av florsocker och vatten. Ingredienser. Florsocker blandat i Vatten. 1⅓ dlmalen sötmandel. 2 dlFlorsocker blandat i Vatten. Slå i en långpanna 30x40 cm
Vi gick hela familjen och tittade på konsten för att se vilka vi tycker vi kan ha hemma. Mixa nötterna en stund, men inte så det blir mjöl utan det ska vara lite bitar att tugga på
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Rör om några gånger under tiden. Vet inte om det var för att jag la köttet i mindre bitar i marinad dagen före (bara olja, yttepytte lite soya och grillkrydda) sedan strimlade det och lät det koka länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.