Tillförrätt åt vigratinerad kronärtskocka och till varmrätt enhärligBouillabaisse, enfisk- och skaldjursgryta från Provence, som serverades med aioli och ett härligt bröd med timjani
När det var dagsför nummer tre var det kilovis med citroner som gällde. Jo jag fickförmig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var iHötorgshallen och botaniseradehosPieriaslivs
Röd linssoppa är en sådan där varm och härlig rätt som jag gärna gör - dels för att det är snabbt och dels för att det blir så gott och så är det en soppa man håller sighärligt mätt på
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bligenomvarmt
Ska ävenförsöka att koncentrera alla godsaker till helgerna. Jag är inte så mycket fördieter. Villinte heller inte tacka nej till god mat eller en kaka
Här kommer äntligenresten av buffén lillasyster och jag bjöd gästerna på ifredags. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Tillden bjuder vi dessutom på enlitefredagslåt, vår förstamusikinlägghäri köket faktiskt. Rediga Ystadspågar är det som sjunger, ingen ny låt, ingavi brukar lyssna på, menvisst andas den helg och fredagsmys
Rör ner övrigaingredienser (blanda först ut bakpulvret ilite mjöl). Gör såhär. Den observanta läsaren kanske märkt att fika ofta ingåri vårt utomhus-liv på helgerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.