Kyckling och "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagensmiddag. Det blev en middag med inspiration av vad som fanns i kylen samt utifrån min målsättning inför hösten
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Fördela fyllningen i kycklingen och fäst ihop med tandpetare. Bästa mamma bjöd familjen på Fyllda Kycklinglårfileér8kycklinglårfiléerflingsalt och peppar1 burk rostade paprikor1 dl oliver utan kärnor3 msk hackad bladpersilja2 msk pinjekärnor2 dl vitt vinSalta och peppra kycklinen runtom. 8 kycklinglårfiléer
Gnid in röran i kycklingen och låt marinera. Kontrollera att kycklingen är färdig. Lägg kycklingen ovanpå potatisen, slå på vatten och baka i ugn i cirka 45-60 minuter. 4 kycklinglår, ca 600 g. 2 stora gula lökar 2 citroner 3 msk sumak 2 dl paprikapuré ca 2 dl vatten 4 kycklinglår, ca 600 g 500 g fast potatis olivolja salt och svartpeppar
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen. 1 hel kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.