I dag hade min lokala ICA-butik bra pris på röding, varför det fick bli dagens val av fisk. Till skillnad från senast prövade jagidag att vända ned en liten stuvning i äggvispet, vilket fungerade mycket bra
Jag gjorde ett försök att på Jamie Oliver-sätt röra i mango chutneyen lite slarvigt i yoghurtsåsen. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
De första dagarna använde jag till att beta av en del jobb som ändå måste göras men det känns mer som något roligt med tanke på att jag mest suttit på altanen med det
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Till en god kycklingfilé så brukar jag ofta servera en krispig och smakrik coleslaw, så även idag. Det finns ju nu också massor av olika varianter av det grundläggande lchf-tänket vilket jag tycker är kanon
Vi kan ju säga som så att det var väldigt svårt att sluta äta även om vi var mätta - "bara en liten klick mos till med lite sås", "bara en bit ölkorv till", "bara en druva med lite sås"
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan harkött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.