Rulla ihop på längden och skär i lika stora bitar. En bulle i denna delen av landetär tydligen kanelbulle/vaniljbulle/säterknut eller andra söta bullar
Om inte tycker jag att du tar dig till affären och sätter igång en egen deg. MEN det blev tyvärr inga bra bullar med Fin mixen, VÄLDIGT smuliga, torra och nästan som kaka mer i konsistens än bulla
Dock så ärdet ju så mitt i vardagen med barn som ska till skola, jobb som ska skötas osv att man faktiskt inte riktigt hinner med att jäsa degar, knåda bröd osv
Skulle knutarna inte vara helt genomgräddade men fått tillräckligt mycket färg så lägger du på lite aluminiumfolie och fortsätter att grädda klart bullarna
Rör om tills den löst sig och tillsätt sedan socker, salt, mjukt smör i små tärningar och ägget. Självklart ska det bakas bullar här hemma och idagblirdet både klassiska kanelbullar och bullar med en annan smaksättning
I morgon ärdetkanelbullensdag. Detär för stora projekt nuförtiden med en ettåring som är ÖVERALLT. Favoritplatsen just nu är mikron som vi har i lagom höjd för honom
Dock blev bullarna inte så luftiga som jag hade hoppats på, men så orkade jag inte riktigt vänta på att de skulle jäsa i tre timmar heller… Och så här blev bullarna med hallon- och mascarponefyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.