Vänd på steken efter halva tiden och ös spadet över nån gång nu och då. Hm eller hur vadet nu. Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på
I morgon utlovasdet glutenfria faslagsbullar så kika in då om ni är intresserade. Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, det som står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras
Men det smakade så bra ändå. Du kan behöva vända ett par gånger till innan kakan är färdig. Sjön suger heter det ju, och den ligger ju alldeles här intill vår lilla stuga så det blev en rejäl frukost idag
Men då kanske något ska tas bort. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
(En trådsil löste delvis problemet, men detvar onödigt krångligt. Min version är lite omarbetad, innehåller billigare, men minst lika goda råvaror och så har jag tagit bort några onödigt krångliga moment och kompletterat med lite tips
Häromdagen inventerade jag kryddförrådet och upptäckte till min glädje att jag hade alla ovanliga kryddor som behövdes för att laga Lisa Förare Winbladhs Blomkålssoppa med curry, senapfrön och äpple
Sanningen att säga är vi väldigt dåliga på det. Kan detvara för att det finns en uppsjö av matiga tv-program att det skulle vara mer än ett heltidsjobb att följa dem alla
Tyvärr är det nu plusgrader så den försvinner nog snart, men jag hoppas det kommer lite till helgen dådet är julmarknad i Gamla Linköping som jag tänkt att gå på
Så pappan och Viljar har varit hemma idag och medan jag sitter på jobb får jag bilder av en bondomelett och en gladskit till unge som mular omelett så det står härliga till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.