Jag är en svagis då det kommer till bröd. Då jag såg att man kan prenumerera på surdeg så blev jag nyfiken direkt och skickade in min prenumeration till
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Men några stående inslag kan man allt hitta, whisky givet, en och annan cognac, kanske en tequila, någon obskyr gin eller rent av en armangnac om man har riktig tur för att inte tala om någon likörflaska som brukar stå och bli dålig
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Påsklovet är ju knappast heller att tala om, då kommer man antagligen sitta och plugga också. Lägg blötlagda dadlar i en matberedare eller mixer och kör till en jämn smet med lite av blötläggningsvattnet
Piggelindrink 1 glas2-4 cl vodka (beroende på glasets storlek och önskad styrka)fruktsoda, 7-up eller sockerdricka1 Piggelin isglassBlanda vodka och läsk i ett glas, helst inte för högt då drunknar glassen
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Andra advent på söndag och nu går det fort till jul, ska ställa in granen jättetidigt i år, vill hinna njuta av den när vi är hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.