Här kommer ett av mina absoluta favoritrecept. Det är lättlagat, gott och såklart vegetariskt (till och med veganskt om en inte har typ crème fraîche till)
Ät curryris och grönsaker till. Skala löken och hacka den. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut
" Are you eating life or death. " - Ralph Smart. Jag tycker den här bilden talar för sig själv, och den kan även ge olika budskap beroende på vem man är
Servera curryriset med grillade klubbor, sallad och en klick matyoghurt. Salladsmix, äpple, olivolja och muttis tomatvinägerKycklingklubba, curryris, sallad och yoghurtÄnnu en solig vårvinterdag
2 dl kokt curryris (1,5 dl okokt ris + 2 tsk curry, då blir det lite över att servera till också). För drygt en vecka sedan besökte jag Vegovision-mässan i Umeå
Den här rätten blev lite påskinspirerad med gult curryris. Servera curryriset med kycklingspett, en grönsallad och gärna en dressing på creme fraiche, sweet chilisås, vitlök, salt och peppar
Fräs lök- och vitlökshack med curry i olja eller margarin någon minut. Tillsätt paprika och ris samt vatten och salt enligt förpackningsinstruktionen på riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.