Stek ihop med löken. servera med ris. 5 dl matlagningsgrädde. Häll upp olja/smöret i en djup panna. Hacka löken och vitlöken och stek tills de börjar få en ljusbrun färg
Smaka av med mer kryddor om det behövs. Strimla purjon och hacka lök och vitlök. med paprika & chili. Bryn champinjoner, lök och purjolök några minuter tills det blir mjukt och glansigt, utan att det tar färg
En liten fin vardagsrätt medlagom smak av thaimat för oss som kanske inte är helt sålda på detta. Servera med ris och valfria grönsakerI orginalreceptet står det att man skall strö persilja över stroganoffen och det blir säkert jättegott men tyvärr var vi utan
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Jag lade till linser i min stroganoff för att få upp proteininnehållet, ändrade lite i mängderna och serverade med matvete istället för ris, men i övrigt lånade jag receptet rakt av ifrån Linnéa
Tänk bara på att kolla vad det är för ost som köpts hem innan du börjar dela den, det kan vara så att den redan är färdigskivad och du plötsligt står där med tärningar istället för stavar
Främst på bordet stod en skål med äpplen där en nunna satte en lappmed texten. Tillsätt kokosmjölk, tomatpuré och paprikapulver, småkoka tills lagom såsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.