Currykryddad fisksoppa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 200 g laxfilé
  • 1 röd paprika
  • 1 aubergine
  • 1 purjolök
  • 1 msk curry
  • 1/2-1 krm kajennpeppar
  • 10 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  •  
  • Det här behövs för ca 16 st
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl fint rågmjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 3 ägg
  • 1 dl olivolja
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 40 g valnötter
  • 6 marinerade soltorkade tomater
  • 100 g riven ost
  • fingersalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.