Mörk chokladbottenmedvitchoklad, limeoch mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa på de kallnade cupcakesen. Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Spritsa på cupcakesenoch dekorera efter tycke och smak. Vispa ägg, socker, mjöl och det smälta smöret i en stor skål med elvisp och vänd försiktigt ner hallonen och den rivna chokladen i smeten
En del har redan hamnat i frysen, men många landade direkt i dessa smaskiga cupcakes. Rör till sist ner den hackade vitachokladenoch vinbären som blandats med resten av strösockret
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Blanda potatismjöl och vaniljsocker och lägg i en plastpåse tillsammans med den skurna rabarbern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.