Sätt ugnen på 175 grader. Platta till kycklingfilén och skär därefter ett snitt genom den. Lägg en skiva skinka runt en bit ost och lägg in den i snittet
Detta är en rätt som är hur smarrig som helst, lite pill är det dock men helt klart värt det. Vanligtvis används schnitzel, men jag brukar använda benfri kotlett som jag bankar ut till tunna skivor
Relaterade Kyckling cordon bleu. Å vad det är härligt att det blivit ljusare på kvällarna. Igår och idag har S och jag haft en jäkla energi och fått massor gjort
Tänk att vanlig påläggsskinka och prästost kan ge så mycket smak inuti ett kycklingbröst. Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader om du har varmluftsugn
Lägg i avocadon, blåbär, farinsocker och mjölk i en mixer. Blanda till en slät massa. Tillsätt yoghurt och honung, kör ytterligare en kort stund i mixern
Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordon bleu. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordon bleu från programmet. KYCKLING CORDON BLEU. Hej söndag. Det har varit ett par intensiva dagar efter programmet Halv åtta hos mig
Förbered och sätt in tillbehör som potatis i ugnen. Banka ut schnitzlarna till ca 0,5 cm tjocklek. Tips är att använda en köttbank eller lägga köttet mellan på bakplåtspapper och banka ut med en träkavel
Cardon Blue är kött som är fylld med ost. Cardon Blue är kött som är fylld med ost. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos
Tricket för en riktigt god cordon bleu är att banka ut köttet tunt. Cordon bleu, 4 portioner. Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.