En variant av coleslaw. Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskåloch finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 350 g vitkål. 1 tsk salt och
Coleslaw. Blanda samman alla ingredienserna till taboulehen och smaka av med salt. Skär vitkålenoch fänkålen så tunt som möjligt och lägg strimlorna i iskallt vatten så att de blir krispiga
Tillsätt vitkålen, fänkål och morot samt de färska kryddorna. Strimla vitkål, fänkål. Eftersom det blev över lite god surdegsbaguett från morgonen, fick den tillsammans med örtig coleslawoch picklad rödlök och köttet bli kvällens middag
Idag serverades coleslawenmed helgrillad fläskytterfilé, bacon och en rökigare grillkorv från Lithells (som Millan har testat tidigare), nektarinsalsa och potatisgratäng
Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Ansa och strimla vitkålen tunt -gärna med mandolin. Blanda alla ingredienser till coleslawen. ) Rör ihop alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.