Har ni inte provat än. med ett underbart chokladtäcke på. Kladdkaka med svarta bönor. Körde exakt likadant på studenten som jag gjorde till min födelsedag
Lägg i en bunke, täck med plast och låt svalna i rumstemperatur eller i kylen. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala
Skiva gurkan medosthyvel och lägg i de avsvalnade burkarna och häll på lagen. Inte så nyttigt med socker till gurkan som är god nog i sig själv, men bra sätt att spara överskottet
Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen med pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger i sig alla smaker från pannan som en svamp
Share this. Tillsätt äggulor och västerbottenost i stuvningen, smaka av med salt och peppar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Glutenfri paj med svamp och kalkon. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Rör samman det med kesellan och vänd ner i äggsmeten. 13 Ägg. 10,5-2 dl Socker ( 0,5-2 dl socker beroende på HUR söt du vill ha den). 1BärSätt ugnen på 170-175 grader. 1Blanda smälta smöret med smaksättningen, vaniljen, salt och maizena. 1Häll ner smeten i formen och grädda lågt i ugnen cirka 50-60 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.